“به دلیل قرابت معنایی این شماره ها و با هدف ترویج مطالعه، بهروان تخفیفی را برای شما عزیزان در نظر گرفته است.”
شماره عشق
آیا همه مردم عاشق میشن؟
آیا عشق تنها شامل شریک عاطفی ست؟
قلاب عشق کجا و چه گونه گیر میکنه؟
و شاید عشق میتواند مجموعهای آدم پایِ کار باشد که با ایدههای نو، حرفهای تازه و پُر دغدغه، و بیگمان بیمنت دورِ هم جمع شده و تلاش میکنند. عشق میتواند همین باشد.
شمارهی عشق، چهارمین شماره از بهروان است که مرداد 1398 به چاپ رسیده . در این شماره عشق را به روانشناسی پیوند دادیم و از حوزه های مختلف به چالش کشیدیم.
شماره آینده
اگر قرار باشد انسان، شکل و شمایل، و رفتار و فرهنگش را در ۲۰۰ سال آینده مجسم کنید، چه تصویری در ذهنتان نقش میبندد؟ در ۵۰۰ سال آینده چطور؟
آیا نوادگان ما به شکل ربات هایی انسانمانند خواهد بود که اعضای بدن شان قابلیت رشد مجدد و استخوانسازی دارد و چشمهایشان نظیر یک دوربین فیلمبرداری پیشرفته شبیه به فیلمهای علمی- تخیلی کار می کند؟
شمارهی آینده، هفتمین شماره از بهروان است که در مرداد 1399 به چاپ رسیده. در این شماره پنج پرسش ویژه را از پنج متخصص از جمله دکتر علی چاپرک، دکتر محمود تلخابی، دکتر نازی اکبری، دکتر امیر ناظمی، دکتر حسن حمیدپور پرسیدیم و مصاحبهای با دکتر جیمز بری نیز ترتیب دادیم.
شگفتانه بهروان (عشق + آینده): 60000
مدرسه
شمارهی مدرسه، پنجمین شماره از بهروان است که این شماره در مهر 1398 به چاپ رسیده.
مدرسه جایی است که هرکداممان حدودِ دوازدهسال ازعُمرمان را در آن گذراندهایم؛ خوب یا بد، خاطرهانگیز یا ناخوش، مُفید یا بیهوده. در مدرسه درس خواندیم، بزرگ شدیم، دوست پیدا کردیم و یاد گرفتیم. «تغییر» را یاد گرفتیم. شکست و پیروزی را آموختیم. حساببُردن را آموختیم. آموختیم خیلی از درسها شاید هیچوقت بهدردِمان در زندگی نخواهند خورد. زنگِ تفریحها نفس کشیدیم و بازی کردیم. دیگر میدانیم مدرسه چهقدرها بر ما اثر گذاشته و بر آنهایی که اکنون میروند تأثیر میگذارد. چه روزهایی که در آن از اضطراب جان به لَب شدیم و شاید روزهایی هم بوده است که دوست داشتهباشیم بهآن برگردیم.
و اما دانشگاه؛ شاید کم دغدغه ترین دوران زندگی
دانشگاه آغاز تغییر است، برای آنکه تلاش کنیم سری توی سرها در بیاوریم و کمکم وارد اجتماع شویم.
ششمین شماره از بهروان دانشگاه است. این شماره در اردیبهشت 1399 چاپ شده و با حضور شیوا دولتآبادی، علی صاحبی و زهرا عبدی دانشگاه را از منظره حوزه های مختلف به چالش کشیده است.
شگفتانه بهروان (مدرسه+ دانشگاه): 60000